“Yaklaşık 20 Milyon Öğrenci ve Öğretmen Yarıyıl Tatilinde”

Tüm öğrenci ve öğretmenlere mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili dileyen Karoserciler Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Korkmaz , “Yarıyıl tatiline girecek ve karne alacak tüm öğrencilerimiz ile onları yetiştiren öğretmenlerini tebrik ediyorum. Bu 16 günlük yarıyıl tatilini tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz dinlenerek, sosyalleşerek, farklı aktiviteler yaparak geçirmeli. Ailelere de bu tatilde daha önemli ve farklı bir rol üstlenmeli. Çocuklara karneleri kötüyse ceza verilmemeli. Her çocuk başarılı ve özeldir. Birlikte sosyal aktiviteler yapılarak onların yetenekleri keşfedilmeye çalışılmalı.

Bu tatili çocuklar dinlenerek, eğlenerek, yapmadıkları farklı aktivitelerde bulunarak geçirmeli. Yarınlarımızın geleceği çocuklarımız tatillerini sürekli ödev proje ile tüketmemeli. Kitap okumak, müzeye gitmek, akraba ziyaretlerinde bulunmak, sinemaya tiyatroya gitmek, spor aktivitelerinde bulunmak da ders çalışmak kadar önemli” dedi.

Ayrıca eğitim ve öğretim süreci boyunca öğrenci ve öğretmenlerin güvenli bir şekilde ulaşımını sağlayan servis ve halk otobüsü şoförü esnaflara kazasız belasız mutlu bir tatil dilediğini belirten Ramazan Korkmaz, “Sömestri tatili sonrası öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile servis taşımacılığı yapan tüm esnaflarımızın kalan yarıyıla zinde ve başarılı bir şekilde başlamalarını temenni ederim” dedi.