Çalışmalarına bir süredir hız veren İl Özel İdaresi ekipleri mağduriyetleri gidermek adına köylerdeki alt yapı ve üst yapı sorunlarını gideriyor.

İl Özel İdare Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Nevşehir’e bağlı Boğaz, İcik ve Basansarnıç köylerinde, Avanos’a bağlı İğdelikışla ve Sarılar’da, Acıgöl’e bağlı Karacören’de, Derinkuyu’ya bağlı Özlüce’de, Gülşehir’e bağlı Eğrikuyu’da, Hacıbektaş’a bağlı Hasanlar’da, Ürgüp’e bağlı Mustafapaşa’da ve Kozaklı’ya bağlı Karasenir’de meydana gelen içme suyu ve elektrik arızalarını giderdi.

Ekipler tarafından Merkez’e bağlı Balcın, Çardak ve Güvercinlik’te, Gülşehir’e bağlı Dadağı’da, Ürgüp’e bağlı Mustafapaşa’da içme suyu kanal hattı arızaları da giderildi.

Acıgöl’e bağlı Ağıllı ve Yuva’da, Merkez’e bağlı Çardak ve Boğaz’da bulunan hanelerin foseptik çekim işlemi gerçekleştirildi.

Ayrıca, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından Acıgöl’e bağlı Bağlıca ve Kurugöl’de, Gülşehir’e bağlı Bölükören’de yol kumlama işlemi yapıldı.

Hacıbektaş’a bağlı Sadık ve Yurtyeri’nde, Kozaklı’ya bağlı Kalecik ve Belekli’de yol yapım çalışmaları gerçekleştirildi.

Ürgüp’e bağlı İbrahimpaşa’da da yol yapım çalışması sebebi ile trafik işaret levhalandırma çalışması ile yol güvenliği sağlandı. HABER MERKEZİ

WhatsApp Image 2023-04-29 at 14.09.37WhatsApp Image 2023-04-27 at 12.01.04 (4)WhatsApp Image 2023-04-29 at 14.03.04iğdelikışla +icik ise

Editör: Ravza Nur Baydemir