Savran, “Nevşehir’e daha fazla ne yapabiliriz ne hizmet edebiliriz günümüzü saatimizi dakikamızı bu şehir için nasıl daha verimli hale getirebiliriz diye düşünüyoruz.” dedi.

“MEHMET SAVRAN’IN YALAN SÖYLEMEYECEĞİNİ EN İYİ NEVŞEHİRLİLER BİLİR.”

Önündeki 5 yıl boyunca yapacağı projeler üzerinde çalıştığını belirten Savran, “Onların kaynağını finansmanını ayarlamaya çalışıyoruz. Şehrin insanların gönlüne daha fazla nasıl dokunabiliriz nasıl iç içe olabiliriz bunun derdindeyiz. Bunlar yapılırken yani basit konuların kaynağı olmayan doğruluk derecesi tartışmanın hiç doğru olmayan konuların gündemde tutulması inanın Nevşehir'e yazık ediyor Nevşehir insanına seçmenine yazık oluyor.  Biz bu polemiklerin içinde olmak istemiyoruz. Ben şunu söyleyim Mehmet Savran bu şehre dün gelmedi. Mehmet Savran bu şehirde ailesi, çevresi arkadaşları bilinen bir insan. Mehmet Savran’ın yalan söylemeyeceğini en iyi Nevşehirliler bilir.” dedi.

“YAKITIMIZI BİR FİRMA SPONSOR OLARAK ÜSTLENDİ”

Seçim kampanyasında kullandıkları araçların belediye ile alakası olmadığını aktaran Savran, “Dışarıdan temin ettiğimiz araçlar. Yakıtımızı da bir firma sponsor olarak üstlendi. Oradan alınıyor. biz devletin bir kursuna bile halel getirmeyiz.Benim başkanlıktaki en büyük idealim şu. Hizmet yapılır iş yapılır Nevşehir hizmet alır onlar tabii ki önemlidir ama önemli olan vatandaşın hakkını korumak bir duruşuna bile zarar vermemek benim en büyük idealim bu.3 yılda bunu yaptım ziyayadesiyle bunu vatandaşta biliyor. Ben ufak hesaplarla yalan söyleyecek insan değilim benim siyasi makama, mevkiye bir tutkunluğum yok ben doğduğum büyüdüğüm şehre hizmet etme şerefi ile nail oldum bu şeref bu sorumlulugu yerine getirmek için çalışıyorum, proje üretiyorum zaman harcıyorum, öte yandan kamuoyunun gündemini meşgul edecek incir çekirdeğini doldurmayacak meseleler ve seçmen meşgul ediliyor.” ifadelerine yer verdi.

“KAMUOYUNU BASİT ŞEYLERLE MEŞGUL ETMESİNLER”

Savran konuşmasına şöyle devam etti, “Ben her zaman vatandaşımın yanındayım sahadayım işimin başındayım. Ben program bittikten sonra belediyeye geliyorum o günün işlerinin ertesi gününün işlerini gece 2lere kadar planlıyorum onlarla çalışıyorum. Efendim sabah biraz daha erken gelip programlar başlamadan önce seçim çalışmaları belediyenin işlerini yapıyorum. Bakın bu iş şaka değil bu iş bir ihtiras konusu değil bu iş siyasi ikbal meselesi değil bu iş koskoca bir milletin kadim bir şehrin insanların sorumluluğunu taşıma meselesi. Bizim sorumluluğumuz çok büyük. Biz bu sorumluluğu taşıyarak hareket ediyoruz. Biz çalışmaya hizmet üretmeye hizmetlerimiz projelerimizle konuşmaya devam edeceğiz ve onları konuşacağız. Tavsiyem şudur ki kamuoyunu basit şeylerle meşgul etmesinler eğer bir problem varsa bir suç işleniyorsa her şey ortada belgesiyle çıkarsınız suçlayacağınız kişiyi suçlarsınız konu kapanır.”

Editör: Mehmet Günay