CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, MHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Mustafa Öz’ün seçim çalışmaları kapsamında hazırlanan broşüründe CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in fotoğrafının kullanıldığını açıklamış, MHP’nin CHP’yi örnek aldığını belirterek, MHP’li seçmenleri CHP’ye oy vermeye çağırmıştı.

Bunun üzerine MHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Mustafa Öz açıklama yaptı.

Ürgüp Belediyesi ismine TC ibaresini ekledi Ürgüp Belediyesi ismine TC ibaresini ekledi

Ürgüp’ü 25 yıl ileriye taşıyacak projeler hazırladıklarını belirten Öz, “Adaylığımın kesinleştiği 19 Ocak 2024 tarihinden beri, Ürgüp’ün sorunlarını ciddi manada çözecek, refahını ve yaşam kalitesini artıracak, kültürde ve sanatta önünü açacak, doğasını ve yeşil alanlarını koruyacak, sağlık ve spor alanlarında geliştirecek, Ürgüp’ü 5 değil 25 yıl ileriye taşıyacak bir vizyonla, tam 65 tane proje ürettik. Halen de üretmeye devam ediyoruz.” dedi.

“Bu çözümlerin ve projelerin uygulanabilir olup olmadığı, nerede nasıl uygulanabileceği ile ilgili detaylı çalışmalar yaptık” diyen Öz, “Projelerimizin hepsi, alt yapısı hazırlanmış, göreve geldiğimizde hızlıca uygulamaya başlayabileceğimiz projelerdir. Ürgüp ve Ürgüp halkı, bizim için her şeyden kıymetlidir. Projelerimizi halkımıza layık şekilde, gerekli özeni göstererek görselleştirdik, açıklayıcı metinler yazdık, güzel sunumlar yapmak için çalıştık. Ürgüp’ün yönetiminde göstereceğimiz özeni, projelerimizin anlatımında da gösterdik. Kataloğumuzla, web sayfamızla, sosyal medya paylaşımlarımızla, Ürgüp’e getirmeyi taahhüt ettiğimiz teknolojik imkanların öncüsü olacağımızı göstermek istedik.” diye konuştu.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNDEN KAÇAN BİR DETAY”

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in fotoğrafının yanlışlıkla kullanıldığını belirten Öz, şöyle devam etti: “Her kesimden insanımızın sesinin duyulacağı bir Ürgüp hayaliyle “Kent Konseyinin Kurulması” projesi kapsamında, “Üretici Meclisi” oluşturduk. Tüm projelerimizi detaylıca incelemeniz için hazırladığımız katalogda “Üretici Meclisinin Oluşturulması” projemizin sunumunda, çalışma arkadaşlarımızın dikkatinden kaçan bir detay olmuş. Sayın Ömer Fethi Gürer’in, çiftçilerle birlikte yer aldığı bir fotoğraf kullanılmış.

Bu konuyu, çalışma arkadaşlarım, tarafıma üzüntüyle bildirdiler. Bunun görsel bir sunumdan ibaret olduğunu, bizim için önemli olanın, üreticimizi geliştirmek, sorunlarını çözmek için hazırladığımız proje ve bu projeyi hayata geçirmek olduğunu arkadaşlarıma söyledim. Üzüntüye, hız kesmeye gerek yok dedim. Biz çalışmaya ve üretmeye her koşulda ve her daim devam edeceğiz.

Bu kapsamlı projelerin hazırlanmasında emeği geçen, durmadan, yorulmadan çalışan, tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. Hep birlikte el ele vererek Ürgüp’ümüzü güzelleştireceğiz. Bizim için önemli olan tek husus budur.”

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR