Nevşehir’de bugün vefat edenler (18 Mayıs 2024) Nevşehir’de bugün vefat edenler (18 Mayıs 2024)

İlk olarak İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ile programına başlayan Milletvekili Çalışkan, İl Sağlık Müdürü Hasan Tartar ile ildeki sağlık konularıyla alakalı yapılması gerekenlerle ilgili istişarelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürlüğünden sonra Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret eden Çalışkan, göreve yeni başlayan Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Mustafa Çetin ve ekibine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Görüşmelerinde Nevşehir Devlet Hastanesinin Nevşehir’deki hasta sayısı yükünü önemli ölçüde azalttığı konusuna vurgu yapan Milletvekili Çalışkan, Nevşehir’in sağlık konusunda örnek şehir olması için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Çalışkan, Nevşehir Devlet Hastanesinden sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru’yu ziyaret etti.

Görüşmesini İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan ve İl Genel Meclis Üyesi Salih Açıkgöz ile gerçekleştiren Milletvekili Çalışkan İl Özel İdaresi ile ilgili konuları istişare ettiklerini belirtti.

Milletvekili Çalışkan son durak olarak Nevşehir-Acıgöl yol çalışmalarını inceleyerek, “Acıgöl girişine kadar olan 6,8 kilometre olan yolun 5 kilometresinin Kurban bayramından önce sıcak asfaltla buluşacak. Ayrıca 2024 yılı sonuna kadar da Acıgöl çıkışına kadarki karşılıklı yolun sıcak asfaltla tamamlanmasını hedefliyoruz.” dedi.

Milletvekili Çalışkan’a saha ziyaretinde Karayolları 67. Şube Şefi Mustafa Dağaslanı eşlik etti.

Milletvekili Çalışkan, Nevşehir Acıgöl Yolu Çalışmalarını Inceledi

Kaynak: HABER MERKEZİ