Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu finalde Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu finalde

9 -12 tarihleri arasında Kırşehir Aşıkpaşa Spor Salonu'nda gerçekleştirilen İç Anadolu Bölge Şampiyonasına, Eskişehir, Ankara, Sivas, Konya, Karaman, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Kayseri, Nevşehir ve Yozgat'tan 600 sporcu ve antrenör katıldı.

Nevşehirli sporcular, Kırşehir'deki mücadelede büyük bir azim ve kararlılıkla ringe çıkarak rakiplerine üstünlük sağladı.

Muay Thai'nin heyecan dolu atmosferinde ter döken sporcular, titiz bir çalışmanın ve disiplinin ürünü olan başarılarıyla dikkatleri üzerlerine çekti. Sporcular şampiyonada 1 sporcu bölge 2’ncisi 6 sporcu bölge 3’ncüsü olmak üzere çeşitli derece elde etti.

Başarılarını kutlamak ve tebrik etmek amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'i ziyaret eden Muay Thai Federasyonu Asbaşkanı Özden Taşgın, İl Temsilcisi ve Bölge Antrenörü İsmail Kaya ve sporcular, elde ettikleri dereceleri ve kazandıkları deneyimleri paylaştı.

Özdemir, sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve Nevşehir'in spor alanındaki başarılarını daha da ileriye taşıyacaklarına olan inancını dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ