Nevşehir Belediyespor’un sezon başında Afjet Afyonspor’dan transfer ettiği 24 yaşındaki Murat Demir ve Körfez Spor Kulübünden transfer ettiği 25 yaşındaki Onur Behiç Özalgan başarılı performansları ile göz dolduruyor. Sezonun ilk 4 haftasında kaleyi koruyan Onur Behiç Özalgan ve son 8 hafta da forma giyen Murat Demir, toplam 12 müsabakada kalelerinde sadece 7 gol görerek büyük bir başarıya imza attılar. Başarılı eldivenlerden Onur Behiç Özalgan 1, Murat Demir ise toplam 5 maçta kalesini gole kapatarak rakip forvetlere gol izni vermedi.

Her iki kalecinin gösterdikleri bu performans ile ligde 18 puanla 5. sırada bulunan Nevşehir Belediyespor, 7 gol ile grubun en az gol yiyen takımı oldu.

Nevşehir Belediyespor aynı zamanda 3 ayrı grupta 53 takımın mücadele ettiği TFF 3. Lig içerisinde de en az gol yiyen takımlar arasında yer alıyor. Bu alanda rekoru 11 maçta 3 gol yiyen 2. Gruptaki Fethiyespor elinde bulundururken bu takımı 12 maçta 6 gol yiyen 1. Gruptaki Karbel Karaköprü Belediye Spor ve 6 gol yiyen Yeni Orduspor izliyor.

Gösterdikleri performans ile dikkat toplayan kalecilerin bu başarısında hiç şüphesiz defans oyuncularının ve onları maçlara hazırlayan teknik heyetin katkısı da büyük.