Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, bir oteldeki tanıtım toplantısına, projenin alt gelir düzeyinde bulunan, geçimini mevsimlik ve günübirlik işlerde çalışarak sağlayan ailelerin çoğunlukta olduğu parçalanmış aile çocukları ve yaşadığı ortam nedeniyle suça sürüklenme eğilimi olanların kapsadığını söyledi.

Proje bedelinin 98 bin lira olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Mehmet Serkan Serdaroğlu da pilot belirlenen 7 okulda öğrencilere yönelik gezi, sinema, piknik ve sportif etkinliklerin yanı sıra Konya ve Nevşehir gezileri, futbol turnuvası ve konferans düzenleneceğini kaydetti.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği´nde görevli Zafer Bilgili tarafından slayt eşliğinde proje sunumunun ardından toplantı, soru cevap şeklinde devam etti.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Serkan Serdaroğlu, Kadirli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tacettin Kabaktepe, ilçe milli eğitim şube müdürleri, komiserler ve projede görev alan okul müdürleri katıldı.