24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla, İl Müdürü Özdemir, Antrenörler ile birlikte çeşitli okulları ziyaret ederek öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak hediye verdi.

Öğretmenler de İl Müdürü Özdemir ve beraberindeki heyete karanfil hediyeleri için teşekkür etti.

İl Müdürü Özdemir; “Başöğretmen Atatürk'ün deyimiyle yanan bir kandil gibi kendini tüketirken kendisine emanet edilen körpe dimağlara ilim ve irfan yolunda ışık saçan dünyanın en kutsal mesleğini icra eden bütün öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimize rahmet, emekli olan ve halen görevde olan öğretmenlerimize ise sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyor, bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum" dedi.

İl Müdürü Özdemir ayrıca sınıflarda öğrencilerin derslerine eşlik ederek bir süre sohbet etti ve onlara Bakanlığın “Merkezim Her Yerde” projesini en kısa sürede okullarında icra edeceklerinin sözünü verdi.

Özdemir, beraberindeki heyetle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat’ı da ziyaret ederek Öğretmenler Günü'nü kutladı.