NTB Başkanı İbrahim Salaş’a sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan ve beraberindeki heyet NTB Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi.

NTB genel kurulunda güven tazeleyerek yeniden seçilen İbrahim Salaş'a yeni dönemde başarılar dileyen Milletvekili Sarıaslan; "Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Sayın İbrahim Salaş’ı, İl Yöneticimiz Sayın Yaşar Aydoğan ve Parti Üyemiz Sayın Erdal Gülen ile birlikte ziyaret ettik. Değerli Başkana ve emekçi personeline ilgileri için teşekkür ediyoruz." dedi.

NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı'nın da yer aldığı ziyarette, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan ve beraberindeki heyete teşekkür eden NTB Başkanı İbrahim Salaş ise, Nevşehir Ticaret Borsası seçimlerinin birlik ve beraberlik içerisinde yapıldığını seçimlerde kendilerini destekleyen tüm iş insanlarına ve esnaflara teşekkür ederek Borsa olarak Nevşehir’e hizmetlerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafın ardından iyi dilek ve temenni ile sona erdi.