NTSO Başkanlığı’na tekrar seçilen Mehmet Arif Parmaksız’ı ziyaret eden NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, kendilerine ve yönetimine görevlerinin hayırlı olması ile birlikte başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.

Sivil toplum kuruluşlarının (STK) bulundukları şehrin, bölgenin ve ülkenin kalkınmasında önemli roller üstlendiğini belirten Aktekin, ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında YÖK tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı’na dahil edilen üniversite olarak ‘Üniversite – Şehir’ iş birliğine büyük önem verdiklerini söyledi.

Aktekin ayrıca NEVÜ’nün kuruluşundan itibaren bugüne kadar vermiş oldukları desteklerinden dolayı da Başkan Parmaksız ve yönetimine teşekkür etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Aktekin’e teşekkür eden Parmaksız ise NEVÜ’nün şehrin sahip olduğu değerleriyle kalkınmasına yönelik yürütmüş olduğu çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Parmaksız NTSO ve yönetimi olarak bundan sonra da şehirle bütünleşen NEVÜ’yeolan desteklerinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.