NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan karar uyarınca atanma süreciyle ilgili tüm işlemlerini tamamlayan Doç. Dr. Durdu Mehmet Biçkes’in İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Örgütsel Davranış Anabilim Dalı ‘Profesör’ kadrosuna, Doç. Dr. Hakan Dulkadiroğlu’nun Mühendislik Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Hava Kirliliği ve Kontrol Teknolojileri Anabilim Dalı ‘Doçent’ kadrosuna, Doç. Dr. Bilal Üstün’ün Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı ‘Doçent’ kadrosuna, Doç. Dr. Oya Esra Bektaş’ın Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Bilim Tarihi Anabilim Dalı ‘Doçent’ kadrosuna ve Doç. Dr. Günay Erol’ un Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı ‘Doçent’ kadrosuna ataması yapıldı.

“ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİMİZE EN İYİ EĞİTİMİ SUNMAYI HEDEFLEMEKTEDİR

Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Üniversite olarak belirledikleri hedefler doğrultusunda fiziki ve akademik alt yapının geliştirilmesinin yanı sıra nitelikli insan kaynaklarının istihdamına büyük önem verdiklerini belirtti.

Rektör Aktekin, “YÖK’ün ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi' alanında ihtisaslaşan üniversite olarak belirlediği üniversitemiz, belirlenen alanlarda uzmanlaşarak hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Üniversitemiz, nitelikli insan kaynağına verdiği önemle öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmayı hedeflemektedir.

Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı başladı Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı başladı

Bu doğrultuda, fiziki ve akademik alt yapımızı güçlendirerek, araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) ve yenilikçi projelerde öncü olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda YÖK tarafından üniversitemize verilen kadro dahilinde üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Turizm Fakültesi’ne 1 profesör ile 4 doçentin atamasını gerçekleştirdik. Atamasını gerçekleştirdiğimiz öğretim üyelerimizin yeni unvan ve görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ