Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen 2022-2023 Yılı Okul Sporları Voleybol Yıldızlar Kız- Erkek Grup Müsabakaları Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda açılış seremonisi ile başladı.

Okul Sporları Voleybol Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakalarına Nevşehir, Ankara, Antalya,  Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kayseri, Yozgat’tan yaklaşık 300 sporcu ve antrenör katıldı.

Kızlar müsabakaları Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda, erkekler müsabakaları Ürgüp Spor Salonunda 8 Ocak’a kadar devam edecek.

Açılışta konuşan Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Kapadokya’nın dünyanın en önemli turizm lokasyonlarından biri olduğunu söyledi.

Müsabakalar akatılan tüm sporculara Kapadokya’yı gezmeleri tavsiyesinde bulunan Özdemir,  “Elbette sahada önemli maçlarınız var. Herkesin burada kendisine göre belki de büyük hedefleri var. Maçlarımızı bir taraftan oynarken sahada yarışırken dışarıda da boş vaktimizde inşallah dünyanın en önemli turizm lokasyonlarından biri olan Kapadokya’yı da gezip keşfetmenizi istiyoruz.” dedi.

Kapadokya’yı gezmek isteyen sporculara her konuda yardımcı olacaklarını vurgulayan Özdemir, “İl Müdürlüğümüzün personeli ve arkadaşlarımız olarak her türlü talebiniz karşılanacaktır. Bir tek sporcumuzun, bir tek gencimizin dahi bu bölgeyi gezmediğini var sayarsak maçlarımızdan kalan vakitte peribacalarını, yer altı şehirlerini, sıcak hava balonlarını ve daha sayamayacağımız birçok etkinlikleriyle çok önemli bir bölge olan Kapadokya’yı gezip keşfetmenizi sizlerden rica ediyorum. Saha içerisinde yarışmalarımız devam edecek. Buraya gelirken hedefleriniz ne ise herkesin buradan ayrılırken o hedeflere ulaşması temennisi ile hem yeni dostluklar arkadaşlıklar edinerek buradan güzel anılarla ayrılmasını temenni ediyorum. Bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum.  Daha nice organizasyonlarda görüşmek üzere.” şeklinde konuştu.

8 Ocak’ta sona erecek müsabakalara tüm vatandaşlar davet edildi.

Açılış seremonisinin ardından grup müsabakaları başladı.

IMG_1571

Editör: Mehmet Günay