Nevşehir?de bulunan Katpatuka Film, bünyesinde kurduğu kast ajansla Kapadokya bölgesinde çekilecek olan film, reklam, klip ve dizilerde oyunculuk ve figüranlık yapmak isteyenler için kayıtlara başladı.

Oyunculuk için kayıtlara büyük ilgi oldu. Bir haftada 25 kişi oyuncu olmak için başvuru yaptı. Oyunculuk başvurusu yapanların yarısı çocuk. Başvurularda kötü adam olmak isteyenler dahi var.

Oyunculuk başvurusu yapanların içerisinde en küçüğü ise Metin Oktay. 3 yaşındaki Metin Oktay oyunculuk başvurusu için ailesiyle birlikte gelerek çekimlere alındı.

Küçük Oktay, bölgede çekilecek olan filmlerde oynamak istiyor. Katpatuka Film Kurucusu Mustafa Karakaya, yaptığı açıklamada, son başvuru tarihinin 26 Nisan olduğunu, ancak ilginin fazla olmasından dolayı bu tarihi ertelediklerini belirterek, son başvuru tarihini 2 Mayıs olarak belirlediklerini söyledi.

Karakaya, oyunculuk ve figüranlık yapmak isteyenlerin derneklerine başvurmaları gerektiğini belirterek, kayıtların ücretsiz olduğunu ifade etti.

Karakaya, kayıt yaptıranların kısa vadede, temmuz ayında Türk-Hint ortak yapımı filmde figüran olma şansı yakalayacaklarını ifade ederek, uzun vadede ise Kapadokya bölgesinde çekilecek film, TV yapımları ve kliplerde rol alma şansı yakalayacak dedi.

Herkesin kayıt yaptırabileceğini kaydeden Karakaya, her yaşta erkek, kadın müracaat edebilir. Kayıtlar için ücret talep etmiyoruz dedi.

Kayıt yaptırmak isteyenlerin fotoğraf ve nüfus cüzdan fotokopisi ile Yeni Mahalle Lale Caddesi Yavuz Kolukısa İş Hanı Kat 5?te bulunan Katpatuka Film?e başvurmaları gerekiyor.

Kayıtlar, 2 Mayıs Cuma gününe kadar sabah saat 14.00 ile 19.00 arasında gerçekleştiriliyor.
Haber: Alpaslan KÖRÜKCÜ