Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir başkanlığında ilçe müdürleriyle ve KYK müdürleriyle planlama ve değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi.

İlçe Müdürleriyle Planlama ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Gençlik ve Spor planlama ve değerlendirme toplantısı Tesisler Şube Müdürü Sencer Kaya, Spor Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı ve İlçe Müdürlerinin katılımıyla Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündeme dair konuların ele alındığı toplantıda, Yaz Spor Okulu, Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi ve 2021 Hacı Bektaş Veli Yılı Spor Şenlikleri konuşuldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde, tesislerde ve yurtlardaki çalışmaların genel durumunun, Kovıd-19 kapsamında kontrollü normalleşme süreciyle birlikte tüm hızıyla devam edeceğini, spora teşvik etmenin, spor yaptırmanın ve sporcu yetiştirmenin görevi olmasının yanı sıra insan yetiştirmenin öncelikleri olması konusuna dikkat çeken İl Müdürü Özdemir, çocuklar ve gençlerin bu ülkenin gelecekleri olduğunu unutmadan onlar için en güzelini yapmak için çalışılması gerektiğini belirtti.

Yurt Müdürleriyle Planlama ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

KYK Planlama ve değerlendirme toplantısı Tesisler Şube Müdürü Sencer Kaya ve Yurt Müdürlerinin katılımıyla Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir başkanlığında gerçekleştirildi.

Nevşehir’de Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla geçmiş dönemlerde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, önümüzdeki süreçte yapılacak olan çalışmaları planlamak amacıyla değerlendirme ve planlama yapıldı.

Gündeme dair konuların ele alındığı toplantıda, özellikle Koronavirüs ile alakalı kontrollü normalleşme süreci ve alınacak tedbirler üzerinde duruldu.