Vatan Partisi 11. Genel Kurultayı (Amiral Soner Polat Kurultayı) 26 Kasım Cumartesi günü saat 10.00'da Ankara Arena Spor Salonu’nda başlayacak.

Vatan Partisi Nevşehir İl Başkanı Meliha Atalay, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Üreticilerin Milli Hükümetini, tam bağımsız, başı dik Türkiye’yi kurma iradesi ve kararıyla Vatan Partisi 11. Amiral Soner Polat Genel Kurultayı’nda Ankara’da buluşuyoruz.

Bu kurultayı partimiz, ülkemiz ve uluslararası ilişkiler açısından çok önemli bulmaktayız. Çünkü araştırma sonuçlarının da gösterdiğine göre halkımızın %50’si Cumhur ve Millet İttifakı’nın ülkemizin sorunlarına çözüm üretemediğini görmektedir. Mevcut sistem içerisinde çözümler tükenmiştir. Tek seçenek Vatan Partisi’dir.

Üretim Devrimi’nin vakti gelmiştir, üretici baş tacımızdır.

 Ucuz enerji ile ekmek teknemizi koruyacağız. Kanal İstanbul değil kıraç Anadolu’ya su götüreceğiz. Üretimin önündeki her türlü engeli kaldıracağız, üreticimize üret diyeceğiz, yol açacağız. Türk milletini ekonomik darboğazdan çıkaracağız. Ülkemizi üretim cenneti yapacağız, söz veriyoruz.

Ülkemizin güvenliğini tehdit eden NATO’dan çıkma vakti geldi. Asya’daki dostlarımızla bir araya geleceğiz. Karşılıklı yarar anlayışıyla komşularımızla ilişkilerimizi geliştireceğiz. Ucuz mazot İran’da, ucuz doğalgaz Rusya’da tüm fırsatlar komşularımızda. Suriye devletiyle işbirliği yapıp terörün kökünü kazıyacağız. Vatan Partisi İktidarında komşularımızla güvenlik ve ekonomik temelde dostluğumuzu geliştireceğiz.

Milli Kültürümüze yapılan saldırıları göğüslüyoruz, gençliği yozlaştırma projesi LGBT dayatmasına ve uyuşturucuya karşı ayaktayız. Vatan Partisi iktidarında milli kültürümüzü yeniden güçlendireceğiz.

Bu kutlu yürüyüşün programını kamuoyuna ilan edeceğimiz Genel Kurultayımızı 26 Kasım Cumartesi günü saat 10.00’da Ankara Arena Spor Salonu’nda topluyoruz.

Siz değerli Nevşehir halkımızı da kurultayımıza davet ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.