Nevşehir'de faaliyet gösteren 3 özel eğitim kurumu ile üyelerine özel indirim protokolü imzalayan Türk Eğitim Sen (TES) Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, protokolden Türkiye Kamu Sen üyelerinin tamamının yararlanacağını belirtti.

TES Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç’in konuya ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde:

Kardelen Eğitim Kurumları

Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliği ile Kardelen Eğitim Kurumları arasında özel İndirim protokolü imzalandı.

Türkiye Kamu Sen adına Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Kardelen Eğitim Kurumları adına Kurum Müdürü Mürsel Mert tarafından imza altına alınan protokole göre Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendika üyelerine liste fiyatı üzerinden yüzde 25 indirim uygulanacak. Burslu okuyan öğrencilerde yüzde 50 bursa kadar yüzde 10 indirim, yüzde 50 burstan fazlasından yararlananlara ise yüzde 5 indirim uygulanacak. 15 Eylül 2020 tarihinden itibaren kayıt yaptıran veya kayıtlarını yenileyen üye yakınlarına uygulanacak indirim bir yıl geçerli olacak. Süre bitiminde taraflar tarafından anlaşma fesh edilmez ise süre birer yıl uzayacak.

Bahçeşehir Koleji

Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliği ile Bahçeşehir Koleji arasında özel indirim protokolü imza altına alındı.

Türkiye Kamu Sen adına Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Bahçeşehir Koleji adına Kampüs Müdürü Kadri Güvenç tarafından imza altına alınan protokole göre yapılan tüm indirimlere ek olarak Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendika üyelerinin 1. derece yakınlarına burssuz ve yüzde 50 bursa kadar yüzde 8, yüzde 50 burstan fazlasından yararlananlara ise yüzde 5 indirim uygulanacak. Özel indirimler sadece eğitim ücretlerinde uygulanacak. 15 Eylül 2020 tarihinden itibaren kayıt yaptıran veya kayıtlarını yenileyen üye yakınlarına uygulanacak indirim bir yıl geçerli olacak. Süre bitiminde taraflar tarafından anlaşma fesh edilmez ise süre birer yıl uzayacak.

Simya Koleji

Türkiye Kamu Sen ile Simya Koleji arasında eğitimde iş birliği ve indirim sözleşmesi yapıldı.

Türkiye Kamu Sen adına Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve Simya Koleji adına ise Kurum Müdürü Hakan Ekinci arasında yapılan görüşme neticesinde Simya Koleji ile Türkiye Kamu Sen arasında yapılan ulusal anlaşmanın Nevşehir’de hayata geçirilmesine karar verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan TES Şube Başkanı Tayfur Urgenç iş birliği protokolünün detaylarını paylaştı. Protokole göre;  özel okul ve kurslardan Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikaların üyeleri ve birinci derece yakınları kurumun kendilerine tanıdığı resmi fiyatlar üzerinden yüzde 5 indirimli yararlanacak. Özel indirimler sadece eğitim hizmetlerinde uygulanacak. 13 Temmuz 2020 tarihinden itibaren geçerli olan anlaşma 1 yıl süreyle uygulanacak. Taraflar arasında anlaşma fesh edilmediği sürece birer yıl uzayacak. Anlaşmadan Türkiye Kamu Sen bağlı sendikaların üyeleri yararlanacak.