İlk maçında Talas Bahçelievler spor kulübünü 87-38 yenen Kapadokya Nevşehirspor ikinci maçında Kayseri Basketbol takımına yenilmesine rağmen kulüpler düzeyinde gerçekleştirilen ligde şampiyon oldu ve 12 takımın katılacağı Bölgesel lige katılmaya hak kazandı.

2 hafta süren ve 4 takımın katıldığı U18 ligi maçlarında Nevşehirli potanın perileri Kayseri Basketbol takımıyla beraber Şampiyon olarak 12-16 Mart 2019 tarihinde Hatay ilinde yapılacak bölge şampiyonasına gitmeye kazandı.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Basketbol antrenörü ve Kapadokya Nevşehirspor takım antrenörü olan ve şampiyonluğun mimarlarından birisi olan Duygu Kannıcı yıllardır verdiği Nevşehir basketbol marka değerinin artmasına büyük katkı sağlarken çalışmalarının karşılığını da almaya başladı.

Antrenör Duygu Kannıcı, bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanan Kapadokya Nevşehirsporlu perileri kutlarken sporcularının gösterdikleri performans ve başarılarından dolayı tebrik etti. Antrenör Kannıcı, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Kapadokya Nevşehirspor yönetim kuruluna ayrıca basketbolun gelişmesine katkı sağlayan bütün kurum ve şahıslara teşekkür etti.