Törene NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahlan Öztürk, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Oğuz Saygın, akademik ve idari personel, öğrenciler ile aileleri katıldı.

YÜCEL: DÜRÜST OLMAYI İLKE EDİNECEĞİZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören, Meslek Yüksekokulu’nu birincilikle tamamlayan Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi Şakir Yücel, yaptığı konuşmada, “Yüksek öğrenim hayatıma başladığım andan itibaren bilgi ve tecrübeleriyle bana yön veren, vizyon katan ve engelleri nasıl aşacağımızı öğreten değerli hocalarıma da şükranlarımı arz ederim. Bundan sonraki hayatımızda burada edindiğimiz bilgiler ışığında vatanımıza, milletimize hayırlı işler yapıp, dürüst olmayı ilke edineceğimizden ve siz değerli hocalarımızı mahcup etmeyeceğimizden emin olmanızı isterim.” dedi.

SAYGIN: ÖĞRENCİLERİMİZİ YENİ BAŞLANGIÇLARA UĞURLUYORUZ

Öğrencilerin ve mezuniyete katılan ailelerin heyecan ve mutluluklarını paylaşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Saygın ise, “Bizler, sizlere alanınızda temeller atmak için çabaladık. Sizler ise öğrenmeye daima açık bir bilinçle hareket ettiğiniz sürece eşdeğer bölüm mezunlarından hiçbir eksiğiniz olmayacağını belirtmek istiyorum. Eğitimin sadece üniversite hayatı ile sınırlı olmayıp yaşam boyunca devam ettiğini bilmeniz sizlere farklı kapılar açacaktır. Mezuniyetle size bir anahtar olarak diplomanız verilir. Bu anahtarı kullanarak yeni kapılar açmak ya da kullanmayıp bir kenara koymak sizlerin elinde. Sizlere geleceğe yönelik hedeflerinizi belirlemenizi, bu hedefler doğrultusunda ilerlemenizi tavsiye ediyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından Meslek Yüksekokulunu dereceyle bitiren öğrencilere başarı belgeleri verildi.

MEZUNİYET YAŞ KÜTÜĞÜNDE YERİNİ ALDI

Yüksekokul birincisi Yücel, mezun olan tüm arkadaşları adına mezuniyet yaş kütüğüne isminin yazılı olduğu plaka aktı.