Nevşehir’de şehitleri anmak ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünü yad etmek amacıyla çeşitli tören ve etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda Şehitler Parkı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Törene Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman ve protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Törende Valilik, garnizon ve belediye çelenkleri ile şehit ve gazi derneklerinin çelenkleri Atatürk büstüne sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayrak göndere çekilirken, şehitler için saygı atışı yapıldı.
KABİR ZİYARETİNDE DUALAR EDİLDİ
Törenin ardından Merkez Kaldırım Mezarlığı’nda bulunan şehit kabirleri ziyaret edildi. Vali Fidan ve protokol üyeleri, Şehit Halil Kaynar ve Şehit Kamil Değerlier’in mezarlarına karanfil bırakarak dualar etti.





Next




