Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek için İstanbul'da çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için İstanbul’da gece gündüz demeden vatandaşlarla buluşuyor.

Ziyaretlerinde kanaat önderleri, dernek başkanları, STK temsilcileri ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Açıkgöz, yaptığı buluşmalarda 23 Haziran’ın önemine değindi.

Milletvekili Açıkgöz seçim çalışmaları kapsamında İstanbul Geri Dönüşümcüler Derneği İGEDDER Başkanı Nevşehirli Yüksel Yılmaz ve Bağcılar Belediyesi Geri Dönüşüm tesisinde çalışan işçilerle bir araya geldi.

İstanbul Geri Dönüşümcüler Derneği İGEDDER Başkan yardımcısı Mehmet Özen’in daveti üzerine Bağcılar'da ambalaj atığı toplama ayırma tesislerine ziyaret gerçekleştiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan Geri Dönüşüm Sektörüne emek veren işçilerin sorunlarını dinleyip, İGEDDER Dernek Başkanı Yüksel Yılmaz’la istişare yaptılar.

Milletvekili Açıkgöz; “Bağcılar Belediyesi Geri Dönüşüm tesisinde çalışan işçi kardeşlerimizle ve İGEDDER Başkanımızla İstanbul’u konuştuk. Binali Yıldırım demek; İstanbul’a, Türkiye’ye hizmet demektir. 23 Haziran’da sizlerin desteği ile yine sizler kazanacaksınız, aziz milletimiz kazanacak” dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün bir sonraki durağı Kayseri Tomarzalılar Derneği oldu.

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri milletvekilleri ile Tomarzalılar Vakfı Hekimoğlu Kültür Merkezini ziyaret ederek Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a desek istedi.

Açıkgöz; “Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki, Bakanlarımız ve Kayseri Milletvekillerimizle birlikte İstanbul'daki Tomarzalılar Vakfı Hekimoğlu Kültür Merkezinde milli ve yerli değerlerimizle yoğrulmuş Anadolu insanımızla bir araya geldik. Gayret de bir, hedef de bir İstanbul” dedi.