Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir İl Başkanı Ayhan Arkaz istifa ettiğini açıkladı.

Arkaz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Hacıbektaş’ın bağımsız Başkanı Kaim CHP’ye katılacak Hacıbektaş’ın bağımsız Başkanı Kaim CHP’ye katılacak

“Hayatım boyunca kişilerin, logoların ve geçmişimizde yer alan önemli şahsiyetlerin putlaştırılmasına karşı durdum. Sadece fikirlerin bize yol göstereceğine inandım. Bu sebeple değerler çizgisinde bu yolda yürümeye daima gayret gösterdim. Duvara dayanmadık; dayananlarınki yıkıldı! Ağaca dayanmadık; dayananlarınki kurudu! İnsana dayanmadık; dayananlarınki öldü! Dayandıysak Hakk'a dayandık o bâki kaldı.

1996 Yılında Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurulmasına öncü olduğu Nizam-1 Alem Ocakları Sivas il teşkilatında ilk görev aldığım gündeki heyecanımla ve 2005 yılında yine üniversite teşkilatında bulunduğum Denizli Alperen Ocakları, 2013 yılında Kırşehir Alperen Ocaklarında nefer olarak görev aldığım ve en sonunda 2022 yılında Nevşehir Alperen Ocakları İl Başkanı olmama gelen süreçte az da olsa, çokta olsa daima samimiyetle mücadele gösterdim. Bu zamana kadar teşkilatımıza maddi, manevi katkıları olan tüm dava arkadaşlarıma, ağabeylerimize teşekkür ediyor ve 27/04/2024 tarihi itibari ile Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir İl Başkanlığı görevimden ayrılıyorum.

Zaman, mekan gözetmeksizin hayatıma Muhsin-i Tavır çizgisinde devam etmeye gayret gösterecek doğru kimden gelirse gelsin Doğru, yanlışta kimden gelirse gelsin Yanlış diyeceğimiz bir hayat çizgisinde olacağımızın ve son nefeste dahi güçlünün değil hakkın yanında olacağımızın bilinmesini isteyerek, mensubu olmaktan gurur duyduğum Türk Milleti ve Türk Bayrağı altında, ülkemizin kurucu Lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır." sözünden hareketle ne zaman, nerede olduğumuzun önemi olmadan Vatanıma, Milletime faydalı bir birey olarak mücadeleme devam edeceğimi Türk Milletine beyan ediyorum. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz! Allah yolumuzu ve bahtımızı açık eylesin. Ayhan Arkaz Allah'ın kulu, Türk Milletinin Evladı"

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR