AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, 30 yataklı Kozaklı Devlet Hastanesi inşaat yapım ihalesinin 17 Temmuz 2020 tarihinde saat 10.30’da gerçekleşeceği müjdesini verdi.

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Kozaklı’mıza hayırlı olsun. Kozaklı Devlet Hastanemizin inşaat yapım ihalesi 17.07.2020 tarihinde saat 10.30’da gerçekleştirilecek. Kozaklı’mıza Belediye Başkanımız Akif Kabukcuoğlu ile söz verdiğimiz gibi yeni eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Bu Dev Eser için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, AK kadrolarımıza, AK Parti Nevşehir teşkilatımıza sonsuz teşekkürler.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe de yaptığı açıklamada; “Kozaklı’mıza hayırlı olsun. Kozaklı Devlet Hastanemizin inşaat yapım ihalesi 17.07.2020 tarihinde saat 10.30’da gerçekleştirilecektir. Bu güzel çalışma için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum.” dedi.