NEVŞEHİR'DEKİ MÜDÜR SİVAS'A ATANDI

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 2026 yılı yaz kararnamesi kapsamında, Türkiye genelindeki ceza infaz kurumları ve denetimli serbestlik teşkilatlarında görev değişiklikleri gerçekleştirildi. Kararname kapsamında Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde de yeni bir görevlendirme yapıldı.

Yayımlanan kararnameye göre, Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Bayrak, Sivas Denetimli Serbestlik Müdürlüğü görevine atandı.

NEVŞEHİR'E YENİ MÜDÜR ATANDI

Nevşehir'de bugün hangi eczaneler nöbetçi? İşte 4 Temmuz Cumartesi listesi
Nevşehir'de bugün hangi eczaneler nöbetçi? İşte 4 Temmuz Cumartesi listesi
İçeriği Görüntüle

Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü görevine ise Ankara Batı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde müdür yardımcısı olarak görev yapan Fatih Akkaya getirildi. Atama sürecinin tamamlanmasının ardından Akkaya'nın Nevşehir'deki görevine başlaması bekleniyor.

DENETİMLİ SERBESTLİKTE YENİ DÖNEM

Denetimli serbestlik müdürlükleri; yükümlülerin takibi, topluma kazandırılması ve rehabilitasyon süreçlerinin yürütülmesinde önemli görevler üstleniyor. Yaz kararnamesi kapsamında gerçekleştirilen atamalarla, hizmetlerin daha etkin yürütülmesi ve kurumsal işleyişin güçlendirilmesi hedefleniyor.

2026 yılı yaz kararnamesiyle Türkiye genelinde çok sayıda yönetici yeni görev yerlerine atanırken, Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü de yeni yönetim kadrosuyla hizmet vermeye devam edecek.

Muhabir: A.BERRE EKİCİ