Altınyıldız İlköğretim Okulu Ortaöğretime Geçi Sınavlarında 63 Türkiye 1.liği elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul oldu.

Elde ettiği sınav puan ortalamaları ile akademik olarak, sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız, öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkânları, sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’ Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor.

Altınyıldızlı öğrenciler TÜBİTAK Türkiye Finalleri için Kayseri’de Altınyıldızlı öğrenciler TÜBİTAK Türkiye Finalleri için Kayseri’de

Okul idarecileri, giriş ve bursluluk sınavlarımıza yoğun ilgi gösteren velilere, sınava giren öğrencilere sınavın organizasyonunda görev alan idareci, öğretmen ve personele teşekkür etti.

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda çağdaş ve evrensel ilkeleri benimsemiş Türk toplumu olarak, gelişmiş ülkeler arasında yer almanın en temel koşulu, eğitimin kalitesini yükseltme bilinciyle ve Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık ve mutlu geleceği için, öğrencilerin kendi becerilerini ve ilgilerini de dikkate alarak, doğru yönlendirmeye çalışıp, aklın ve bilimin ışığında Türkiye’nin geleceğini yetiştiriyor.

Whatsapp Image 2024 03 09 At 11.50.20

Kaynak: HABER MERKEZİ