Avanos Belediyesi hizmet binası baştan sona yenileniyor. Çatıdan yemekhane katına kadar tüm alanlarda bakım yapılıyor.
ÇATI YENİLENİYOR, YALITIM GÜÇLENDİRİLİYOR
Yapılan çalışmaların en dikkat çeken kısmını çatı yenileme işlemleri oluşturuyor. Uzun yıllar kullanıma bağlı olarak eskiyen ve kırılan kiremitler tek tek yenilenirken, kiremitlerin alt kısmı da yalıtım malzemeleri ile destekleniyor. Bu sayede hem binanın dayanıklılığı artırılıyor hem de olası su sızıntıları ve ısı kayıplarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Yapılan bu uygulamalarla belediye hizmet binasının daha sağlam ve uzun ömürlü hale getirilmesi amaçlanıyor.
BİNANIN TÜM ALANLARINDA BAKIM VE TADİLAT YAPILIYOR
Sadece çatı ile sınırlı kalmayan çalışmalar kapsamında, belediye binası baştan sona bakıma alındı. En alt katta bulunan yemekhane bölümünden başlayarak çatı katına kadar tüm alanlarda detaylı incelemeler yapıldı. İhtiyaç duyulan noktalarda bakım, onarım ve tadilat işlemleri titizlikle yürütülerek, binanın daha kullanışlı ve güvenli hale getirilmesi sağlanıyor.
Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, ekiplerden süreç hakkında bilgi aldı.
Çalışmaların planlanan şekilde devam ettiğini belirten Başkan Sarıtaş, belediye hizmet binasının hem çalışanlar hem de vatandaşlar için daha konforlu bir yapıya kavuşturulmasının hedeflendiğini ifade etti.
Avanos Belediyesi tarafından sürdürülen bu kapsamlı yenileme çalışmalarıyla birlikte, hizmet kalitesinin artırılması ve vatandaşlara daha iyi bir ortamda hizmet sunulması amaçlanıyor.


Next




