Yahşi, “Söz uçar yazı kalır.” anlayışını benimseyen yazar, gündemin sıcak başlıklarına dair köşe yazılarını sizler için Nevşehir’in en nitelikli gazetesi Kapadokya Muşkara Haber’de yazacak.

AYŞEGÜL AKYÜZ YAHŞİ KİMDİR ?

Evli ve 1 erkek çocuk annesi olan Yahşi 37 yaşında olup, Nevşehir İmam Hatip Lisesi/ Hafız/ Üftâde K.K.K/ Aziz Mahmut Hüdai K.K.K/ İlahiyat Ön Lisans/ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans mezunudur.

Yahşi, Milli Eğitime bağlı özel okullarda “değerler eğitimi” derslerine girmiş, Nevşehir başta olmak üzere Konya ve Kayseri’ de Müftülüklere bağlı K.K.K’nda Fahri Öğreticilik vazifesini yerine getirmiştir.

Turuncu Dergisi’nde hem editörlük hem yazarlığın yanı sıra Röportör olarak da tanınmış simalarla röportajları vardır. Filistin ve Gazze’de yaşanan dramı konu alan -biri yetişkin biri çocuk- olmak üzere basıma hazır iki kitap yazmıştır.

HALEN YAZDIĞI GAZETELER

Siyasi ve gündeme dair yazılarıyla dikkat çeken yazar; Medya90, Sivas Kulis Haber, ve K. Muşkara Haber Yerel Gazeteleri’nde Köşe Yazarlığı yapmaktadır.

Erkam Yayınları, Şebnem Dergisi Yazar kadrosunda olan yazar You Tube ‘da ve çeşitli mecralarda tanınmış simalar için Podcast video metinleri hazırlamaktadır.  Ayrıca Sinema & Dizi Hikayeleri yazarak ta geniş bir portföy oluşturmaktadır. HABER:MEHMET GÜNAY

4a338ec7-00fc-48f0-b601-b2269e92ca1e-2

Editör: Mehmet Günay