Nevşehir'de yoğun bir program gerçekleştirmesi beklenen Bakan Çiftçi, Valilik binası önünde geniş bir protokol tarafından karşılandı.

Karşılama törenine Nevşehir Valisi Hüseyin Kök'ün yanı sıra AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, MHP Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Çelik, İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman, siyasi parti temsilcileri ve çeşitli kurum müdürleri katıldı.

Oltasını hazırlayanlar dikkat! Nevşehir'de her yerde balık tutulamıyor
Oltasını hazırlayanlar dikkat! Nevşehir'de her yerde balık tutulamıyor
İçeriği Görüntüle

NEVŞEHİR'İN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI

Karşılama töreninin ardından Şeref Defteri'ni imzalayan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, daha sonra Valilik makamına geçerek Vali Kök ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede Nevşehir'de yürütülen kamu hizmetleri, güvenlik çalışmaları, devam eden projeler ve kentin öncelikli ihtiyaçları hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

Kök tarafından Çiftçi'ye Nevşehir genelinde sürdürülen yatırımlar, kamu hizmetleri ve güvenlik alanındaki çalışmalar hakkında detaylı bilgi verildi.

Nevşehir'in son yıllarda önemli gelişim gösteren şehirlerden biri olduğunu vurgulayan Bakan Çiftçi, kentin değişimi ve kalkınması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Kentteki programlarına gün boyunca devam edecek olan Bakan Çiftçi'nin siyasi parti ziyaretleri, ilçe temasları ve vatandaş buluşmaları gerçekleştirmesi bekleniyor.

728225890 1727186851630622 588300106611137387 N

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR