KÜN Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi bünyesinde bilişim programları tarafından düzenlenen “Bitirme Projesi Sergisi”, Bilgisayar Programcılığı ve Bilişim Güvenliği Teknolojisi programlarının iş birliğiyle başarıyla tamamlandı.
Sergide, öğrenciler yalnızca teknik becerilerini değil aynı zamanda yaratıcı yönlerini, problem çözme yetkinliklerini ve öğrenme süreçlerini de katılımcılarla paylaştı.
Sergilenen projeler, geleceğin bilişim uzmanlarının donanımını ve vizyonunu yansıttı.
Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Özge Taş’ın yaptığı etkinliğin onur konukları arasında yer alan Prof. Dr. Oğuz Ergin çevrim içi bağlantıyla programa katılarak öğrencilere hitap etti.
Ayrıca, bilişim sektörünün tanınan içerik üreticileri Kaan Alaşar ve Ahmet Çakır da etkinlikte yer alarak öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.
Bitirme Projesi Sergisi, öğrenci başarısı ve akademik rehberliğin buluştuğu, üretkenlik ve yeniliğin öne çıktığı bir ortam sundu.
Öğrencilerin emek ve iş birliğiyle hazırladığı projeleri katılımcıların beğenisini kazandı.