Genel Sekreter Yücel, hedef bazlı çalıştıklarını, örgütlenmelerini bütün kadın kolları olarak Türkiye’de tamamladıklarını ifade etti.

Kadın kolları ve CHP ekonomi masasının sahada olduğunu dile getiren Yücel, CHP’nin Ekonomi Masası ve kadın kollarına ait yaşama hakkı otobüsünün sürekli olarak sahada bulunduğunu belirtti. Yücel, yaşama otobüsünün Nevşehir’e de geleceğini söyledi.

Yücel, Nevşehir’de geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı toplantının geri dönüşlerinin iyi olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Buradaki toplantının etkisini de gördük. Muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve ticaret odası açısından geri dönüşler çok iyi.” dedi.

Yücel, yaptığı ziyaretlerin nedeninin vatandaşları cesaretlendirmek olduğunu ve köylerde fikir olarak durumların değiştiğini ifade etti.

NGC Başkanı Ekici ise cemiyetin çalışmaları hakkında bilgi vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

CHP Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel’e, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Yeliz Topraktepe, CHP Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı İlknur Kalaycı, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Yekta Gürbüz, CHP Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcı Nurseren Köroğlu ve Ürgüp Kadın Kolları Başkanı Sevda Doğru eşlik etti.