İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ile birlikte Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı´yı makamında ziyaret etti.  

Ziyarette Ürgüp İlçesinin eğitimi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kaymakam Mehmet Maraşlı´ya eğitime sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ile birlikte Ürgüp Kaymakamlığınca hazırlanan ve proje koordinatörlüğünü Arzu Güleryüz Maraşlı´nın yürüttüğü “Hayatın Anlamı Kitap Projesi” kapsamında Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi´nde 20 dakikalık kitap okuma etkinliğine katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Demir hazırladıkları proje için Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı´ya ve proje koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı‘ya teşekkür etti ve okul idaresi ve öğretmenlerine projenin devam etmesi gerektiğini belirtti.  

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Ürgüp İlçesinde ayrıca Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulu, Mustafa- Veli Halıcı İmam Hatip Ortaokulu, Ürgüp TESAN Fen Lisesi ve Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi´ni ziyaret ederek okul idarecilerinden eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı, öğretmenlerle bir araya geldi ve sınıfları dolaşarak öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğle yemeğinde Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda konaklayan öğrencilerle birlikte bir araya gelen Demir, öğrencilerle sohbet etti ve sorunlarının olup olmadığı konusunda bilgi aldı.