Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Emlak, Çevre Temizlik, katı atık ücreti ile ilan-reklam vergisinin ikinci taksit ödemelerinde son günün 1 Aralık Pazartesi günü olduğu belirtildi.

Mükellefler ödemelerini TC kimlik numarası veya sicil numarası ile Göreme Belediyesi veznelerine nakit veya kredi kartı ile yapabilecekleri gibi dileyenler belediye veznelerine gelmeden www.goreme.bel.tr üzerinden online olarak gerçekleştirebilecek. Bunlara ek olarak ödemeler e-Devlet’ten de yapılabiliyor.

Emeklilere tarihin en kapsamlı desteği veriliyor
Emeklilere tarihin en kapsamlı desteği veriliyor
İçeriği Görüntüle

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin 2. taksitlerinin son ödeme günü 1 Aralık 2025’tir. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına ödemelerini zamanında yapmalarını rica ederiz. Veznelerimiz, resmi sitemiz www.goreme.bel.tr ve E-devlet üzerinden hızlı bir şekilde ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.”

ÖDENMEZSE NE OLUR?

Bir yıl içerisinde iki taksit halinde emlak vergisi ödemesi yapılabilir. Bu iki dönem içerisinde ödenmezse her ay gecikme zammı uygulanır. Bu durum, belirlenen tutarın geçen süre zarfında artmasına sebep olur.

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR