Yetkililer, kesintiden etkilenecek vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemleri önceden almalarını isterken, özellikle elektronik cihazların korunması ve günlük planların kesinti saatlerine göre düzenlenmesi konusunda uyarıda bulundu.
ACIGÖL VE GÜLŞEHİR'DE SAATLER SÜRECEK KESİNTİ
Planlanan çalışmalar kapsamında Acıgöl ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Ada Sokak'ta bakım çalışmaları gerçekleştirilecek. Bu bölgede elektrik kesintisi saat 10.00'da başlayacak ve 14.00'a kadar devam edecek.
Gülşehir ilçesine bağlı Açıksaray Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi A/Blok Sokak'ta da bakım çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi uygulanacak. Sabah saat 09.00'da başlayacak kesintinin saat 14.00'a kadar sürmesi planlanıyor.
Özellikle sanayi bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerin çalışmalarını kesinti saatlerine göre planlamaları gerektiği belirtildi.
HACIBEKTAŞ'TA KÖY BAZLI KESİNTİ YAPILACAK
Hacıbektaş ilçesine bağlı Başköy köyü de planlı bakım çalışmalarından etkilenecek bölgeler arasında yer alıyor. Köyde uygulanacak elektrik kesintisi saat 10.00'da başlayacak ve saat 11.00'de sona erecek.
Elektrik dağıtım şirketi, çalışmaların planlanan sürede tamamlanmasının hedeflendiğini ancak hava şartları ve saha koşullarına bağlı olarak sürelerde değişiklik yaşanabileceğini bildirdi.
Yetkililer, vatandaşların buzdolabı, modem, bilgisayar ve diğer elektronik cihazlarını korumaya yönelik tedbir almalarını tavsiye ederken, çalışmaların tamamlanmasının ardından enerji arzının yeniden normale döneceğini açıkladı.
Next




