Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haber sitemizde


Asayiş

Nevşehir’de bir AVM’deki giyim mağazasından çok sayıda kıyafet çalan kadın yakalandı. Zanlıyı kestiği alarmlar ele verdi.

Yaşam

Nevşehir genelinde bugün 3 kişi hayatını kaybetti.

Nevşehir Haber

Nevşehir'de bugün neler oldu? 60 saniyede gündemi takip et.

Eğitim

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, eğitim-öğretim süreçlerini yakından takip etmek, incelemek ve değerlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında...

Spor

Nevşehir Yavuz Sultan Selim Han Ortaokulu öğrencisi Recep Kayra Yalçın, düzenlenen güreş şampiyonasında Türkiye 2.si oldu.

Kapadokya

Nevşehir'deki gazeteciler, turizmin gözbebeği Kapadokya'nın son yıllardaki uluslararası tanıtımına büyük katkı sağlayan Ajwa Otel Kapadokya'yı gezdi.

Gülşehir

Gülşehir Kaymakamı Mehmet Zortul  İçişleri Bakanlığı tarafından Yabancı Dil Eğitimine katılmak üzere Gülşehir Kaymakamlığı görevinden ayrıldı. Zortul sosyal medya hesabından...

Asayiş

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi ile ilgili uyarıda bulundu.

Tarım

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş “zirai ilaç kullanırken çevreyi ve canlı sağlığını koruyalım” diyerek çiftçileri uyardı.

Yaşam

Nevşehir'in Avanos ilçesinde tarihi Hititlere dayandığı bilinen ve birçok kişinin geçim kaynağı olan çanakçılık, kuşaktan kuşağa aktarılmaya çalışılıyor.

Asayiş

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ile ilgili bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor.

Nevşehir Haber

Nevşehir Merkez 20 Temmuz Mahallesi, muhtarını seçmek için yeniden sandığa gidecek.