Bu Ramazan’da, kimin evinde ne piştiyse ihtiyacı olan komşularıyla iftarlıklarını paylaşabileceğinizi aktaran, Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Erdal Yıldırım, “Hayra vesile olmak isteyen Beşir Derneği, iftardan önce, paylaşmak istediğiniz yemeğinizi sizden alıp yoksul ailelere ulaştıracak. Türkiye genelinde uygulanacak olan projeye başvurular Perşembe günü başlıyor “Bir Kap Bir Kalp” kampanyamız ile siz de bu Ramazan; pişirdiğiniz iftar yemeklerinden ihtiyaç sahiplerine ikram edebilirsiniz.” diye konuştu.

“BİR KAP BİR KALP” KAMPANYAMIZ İLE İFTAR YEMEKLERİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE İKRAM EDEBİLİRSİNİZ”

Yıldırım, “Hep birlikte birileri için bir şeyler yapalım ve iftar sevincini birlikte yaşayalım. Dünyanın en büyük iftar sofrasını gönüllerde kuralım. Evinde iftar dahi yapamayacak kadar ihtiyaç sahibi olanlara kendi yediklerimizden yedirelim. Misafirler için yaptığımız hazırlıkları onlar için de yapalım. Siz hazırlayın, biz ulaştıralım. Hayra vesile olma bahtiyarlığına hep birlikte erişelim.” dedi.

PROJEYE KATILMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR?

‘Bir Kap Bir Kalp’ proje formunu doldurun (Formu doldurmak için tıklayın) ve cep telefonunuza gelen onay kodu ile ön kayıt sürecini tamamlayın. Başvurunuz onaylandıktan sonra bulunduğunuz bölgedeki dernek temsilcisi sizinle irtibata geçecek ve kampanya bilgileri ayrıca mail adresinize de gönderilecek. Daha sonra, Beşir Derneği gönüllüleri randevu verdiğiniz günde, iftardan 3 saat önce gelerek hazırladığınız yemekleri alacak ve önceden belirlenmiş yardıma muhtaç ailelere ulaştıracak.

https://www.besir.org.tr/sicak-yemek-formu

Editör: Ravza Nur Baydemir