AK Parti İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, teşkilat üyeleri ile birlikte Yaşlılar ve Serebral Palsi Farkındalık Günü kapsamında kentteki yaşlıların kapısını çaldı.
Kentte bulunan en yaşlı parti üyelerini ve rehabilitasyon merkezlerinde bireyleri ziyaret eden Aygün, tek tek ilgilenerek sohbet etti.
Aygün ziyarette yaşlı ve özel gereksinimli bireylerle görüşerek talep ve önerilerini dinleyerek her daim yanlarında olduklarını belirtti.
Aygün program sonrası yaptığı açıklamada, “Yaşam tecrübeleriyle bizlere ışık tutan büyüklerimizin dualarını almanın, özel gereksinimli kardeşlerimizin yanında olmanın huzurunu yaşadık. Bu vesileyle, kıymetli büyüklerimize sağlıklı, huzurlu ömürler; özel kardeşlerimize ve onları fedakârlıkla destekleyen ailelerine güç ve mutluluk diliyoruz” dedi.