Kalkan sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak il başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

Kalkan yaptığı paylaşımda, “Muhsin Yazıcıoğlu ve onun davasına gönül vermiş bir kardeşinizim. Bugüne kadar davamdan zerrece geri adım atmadan kararlı bir şekilde hizmet etme gayreti gösterdim. Geçmişten geleceğe bu davaya hizmet etmiş, ömrünü vermiş, hayatıyla bedel ödemiş bütün ülküdaşlarımı örnek alarak yola revan oldum. Önümüze sunulan altından menfaat tepsilerini hiç düşünmeden geri çevirdim. Haksızın, zorbanın ve zalimin yanında olmadan hakk'ı savunan, ezilenin, garibanın, yoksulun, kimsesizin ve çaresizin kılıcı olmaya and içtim. Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasını yürütmek, onun yüceltmek benim yaşantım boyunca kıvanç duyabileceğim en yüksek duygu olmuştur. Yola revan olduğum günden bu güne kadar duruşumuzda en ufak bir sapma olmamıştır.

Başkan Arı, 2000 Evler ve 15 Temmuz Mahallelerinde Başkan Arı, 2000 Evler ve 15 Temmuz Mahallelerinde

Almış olduğum görevlerde beklediğimiz tek menfaat milletimizin hayır duası ve gönlündeki yeri olmuştur. Bizler bu davada nimete değil külfete talip olmaktan büyük şeref duyan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun şerefli askerleriyiz. Bugün geldiğimiz noktada bağdaşamadığımız bazı hususlar sebebiyle, görevini sürdürmüş olduğum, Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl Başkanlığı görevimden, gördüğüm lüzum üzerine 27/04/2024 tarihi itibariyle istifa ettiğimi tüm kamuoyuna bildiririm.

Dava şuuruyla hareket eden ve mücadelesine Muhsin-i bir tavır ile sürdüren bütün dava arkadaşlarıma hakkım helal olsun. Mücadeleme kararlılıkla dışarda devam edeceğimi aziz milletimize bildirmek isterim. Bu vesile ile bütün dava arkadaşlarımı Yüce Allah'a emanet ediyorum." İfadelerine yer verdi.

F B I M G 1714214603616

Muhabir: MEHMET GÜNAY