Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde 2020-2021 eğitim öğretim yılının bir haftalık uygulama ve okulların genel durumunun değerlendirmesine yönelik Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir' in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda 2020-2021 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda alınan Kovid-19 tedbirleri, okulların personel durumu, okulların tadilat durumları, taşımalı eğitim önlemleri, EBA uzaktan eğitim ve destek odalarının faaliyetleri ile ilgili yapılan çalışmalar ve alınan tedbirlere ilişkin İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Nevşehir genelinde tüm okullarda pandemi kapsamında gerekli tedbirlerin yeterli düzeyde alındığı; EBA uzaktan eğitime tüm öğrencilerin ulaşabilmesi için yeterli sayıda EBA Destek Merkezi okul oluşturulduğu, bu okullarda oluşturulan EBA destek odalarının sürekli öğrencilerin hizmetinde olduğu belirtildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile eğitim öğretimle ilgili her hangi bir sorun yaşanmaması, önlemlerin zamanında alınması, eğitim öğretim faaliyetlerinin sorunsuz ve başarılı bir şekilde sürdürülmesi için koordineli olarak çalıştıklarını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı'yı ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ürgüp ilçesinin eğitim öğretim faaliyetlerinin genel durumu, Kovid-19 pandemi önlemleri, yapılacak eğitim çalışmaları, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında konuşuldu.

Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 'e teşekkür etti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ürgüp Türkan Diker İlkokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, okul idarecilerinden Kovid-19 önlemleri ve okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Yüz Yüze eğitimin sürdürüldüğü 1. sınıf öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir genelinde okullarda Kovid-19 pandemisine yönelik her türlü tedbirlerin alındığını ve okulların öğrenciler için en güvenli ortam olduğunu belirterek Ürgüp Türkan Diker İlkokulu idareci ve öğretmenlerine çalışmalarında başarılar diledi.