18 Mayıs tarihinde Konya ilinde düzenlenen ülkemizin ve dünyanın farklı bölgelerinden binlerce sporcunun katılım sağladığı Konya Maratonu koşusunda Nevşehir’i başarı ile temsil eden Kapadokya Kaplanları ödül törenine damgasını vurdu.

Kapadokya Kaplanları adına Kapadokyalı Dede olarak tanınan Hüseyin Uluçay, plaketi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın elinden alarak Kapadokya'nın ismini dünyaya bir kez daha duyurmayı başararak büyük alkış aldı.

Aynı gün Mersin İlinde düzenlenen Uluslararası Kilikya Ultra Maratonunda ise zirve yine Kapadokya Kaplanlarındaydı.

Kadınlar kategorisinde 33 Km ultra koşusunda Kapadokya Kaplanlarından Arzu Saldiray, rüzgâr gibi esip tüm yarışçıları geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıktı.

Kapadokya Kaplanları Kapadokya’yı tanıtmaya ve bölge turizminin gelişimine katkı sunmaya devam ediyor.

Galatasaray üst üste 3. kez şampiyon
Galatasaray üst üste 3. kez şampiyon
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 05 19 At 10.53.26 (1)

Whatsapp Image 2025 05 19 At 10.53.26

Muhabir: ÖZLEM EKİCİ