Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Başkanı Makbule Atlı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammet Fevzi Aygün ile AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi’yi ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Nevşehir teşkilatının kent genelindeki çalışmaları, vatandaşlarla kurulan iletişim ve yürütülen saha faaliyetleri değerlendirildi. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Atlı, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana parti çalışmalarında gönüllü olarak görev aldığını ve teşkilatın çeşitli kademelerinde aktif çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Partiye ve teşkilata desteğini sürdüreceğini belirten Atlı, “Her zaman davamızın ve teşkilatımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

İl Başkanı Aygün ve yönetimini kent genelinde gerçekleştirdikleri saha çalışmaları dolayısıyla tebrik eden Atlı, özellikle ev ziyaretleri ve partiye kazandırılan yeni üyelerin önemine dikkati çekti.

Atlı, Kadın Kolları Başkanı Çelebi ve ekibinin özverili çalışmalarının da vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Alman damat, Nevşehir'de Müslüman oldu
Alman damat, Nevşehir'de Müslüman oldu
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 07 21 At 08.20.26

Muhabir: MEHMET GÜNAY