Hacıbektaş’ın bağımsız Başkanı Kaim CHP’ye katılacak Hacıbektaş’ın bağımsız Başkanı Kaim CHP’ye katılacak

Başkan Yumuş, Ürgüp Belediye Başkan adayı Mustafa Öz’ün projelerini anlattığı broşürde kullandığı fotoğrafta CHP Milletvekili Gürer'in olduğunu söyledi.

MHP ADAYININ BROŞÜRÜNDE MİLLETVEKİLİMİZİN FOTOĞRAFLARI KULLANILIYOR”

İktidarın ve ortağının yanlış politikaları yüzünden Türkiye'de tarımın yok olduğunu belirten Yumuş, “O yüzden tarım konusunda çalışan kendilerinde milletvekili ya da yönetici bulamamış olacaklar ki bu konuda mücadele eden, politikalar üreten, partimizin değerli milletvekili Sayın Ömer Fethi Gürer'in fotoğrafını paylaşmak gereğini duymuşlar.” dedi.

“HER KONUDA BİZİM YÖNETİCİLERİMİZ ÇALIŞMA YAPIYOR”

MHP adayının broşüründe bizim milletvekilimizin fotoğrafları kullanılıyor. Çünkü bizim milletvekillerimiz, bizim parti yöneticilerimiz, tarım konusunda ve diğer konularında çalışma yapıyor. İktidar ve ortağının milletvekilleri, yöneticileri Türkiye'deki problemler, Nevşehir'deki problemler, çiftçinin problemi, esnafın problemi, köylünün problemi konusunda hiçbir şey yapmıyorlar. Buradan sizin aracılığınızla MHP'ye gönül vermiş seçmen kardeşlerimize de sesleniyorum: Bizi bir bu kadar takdir ettiğinize göre yerel seçimlerde de bizi destekleyeceksiniz. Tüm adaylarımıza desteklerinizi bekliyorum.” diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 03 21 At 14.42.45 (1)

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR