AK Parti aday adayı Murat Akbudak, İl Başkanlığında başvurusunu yaptıktan sonra parti binasında bulunan Gençlik Kolları Başkanlığı katını da ziyaret etti.

2001 yılında AK Parti’nin kuruluşu ile siyasete başlayan Akbudak, Gençlik Kollarını ziyaretinde dekorasyonu yenilenen katı çok beğendiğini belirterek, “Nevşehir AK Parti Gençlik Kollarının faaliyetini yürüttüğü gerek ders, gerek iş, gerekse eğlence amaçlı çalışma alanları ile en ince ayrıntısına düşünülüp tasarlanmış sadece şahsım olarak değil diğer vatandaşlarımızın da beğenebileceği güzel çalışma ve oturma alanları olan yeni dekorasyonunun tamamlandığı İl Başkanlığına çıktım.” diye konuştu.

AK Partili gençler tarafından yaptığı iş, sosyal yaşantı ve AK Parti geçmişi ile tanındığını söyleyen Akbudak, “Güzel bir karşılamada bulundular ve sonrasında sohbete başladık. Hem gençlik hem de fikirleri daha da güzelleşmiş. Gençliğe destek olan İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettim.” dedi.

Toplantı odasına geçip geçmiş yıllardaki güzel duyguları yeniden yaşadığını, gençlerin gözündeki parlayan heyecanı görüp duygulandığını aktaran Akbudak, “Ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, havasını teneffüs ettiğim bu memlekette ticarete devam eden birisi olarak TBMM görev alıp şehre hizmet etmek istediğimi ifade ettim. Şehrimizin ne denli önemli olduğundan ve dünyanın neresine gidilirse gidilsin sayısız doğa, deniz orman güzelliklerinin olduğunu ama Kapadokya’nın eşsiz güzelliğinin hiçbir yerde olmadığını, buna sahip çıkılması gerektiğini anlattım. Gençlerde aynı heyecanla bu şehri ne kadar çok sevdiklerini dile getirdiler.” diye konuştu.

Akbudak ve gençler karşılıklı olarak sohbet etti.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğe önem verdiğinden ve yaşananlardan ders alınması gerektiğinden bahseden Akbudak, “Gerçekten çok leziz bir sohbet oldu. AK Gençliğe teşekkür ederim.” dedi.

WhatsApp Image 2023-03-22 at 15.55.31WhatsApp Image 2023-03-22 at 15.55.31 (1)

Editör: Ravza Nur Baydemir