NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı, ocak, şubat ve mart ayları içerisinde gerçekleştirilecek genel kurullara ilişkin açıklamalarda bulundu.
Başkan Pınarbaşı, yaptığı açıklamada, Nevşehir genelinde birliğe bağlı oda başkanlıklarının genel kurullarının belirtilen tarihler arasında yapılacağını belirterek, seçimlerin demokratik teamüller çerçevesinde gerçekleştirileceğini ifade etti.
Pınarbaşı, “Bu seçimler, esnaf ve sanatkar camiamızın temsil gücünü daha da pekiştirecek, meslek kuruluşlarımızın daha güçlü ve etkin bir şekilde yoluna devam etmesine katkı sağlayacaktır” dedi.
Adaylara başarı dileklerini ileten Başkan Pınarbaşı, yapılacak genel kurulların Nevşehir’deki esnaf ve sanatkârlara hayırlı olmasını temenni ederek, “Üyelerimizin teveccühüyle göreve gelecek ve esnafımızın menfaatleri doğrultusunda hizmet edecek tüm adaylara başarılar diliyorum. Seçim sürecinin camiamıza güç katmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Pınarbaşı ayrıca, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak seçim sürecinin birlik ve beraberlik içerisinde, sağduyulu, şeffaf ve demokratik bir ortamda tamamlanacağına olan inançlarının tam olduğunu vurguladı.
Next




