Nevşehir Dostlar Grubu ile Anahtar Parti Nevşehir il yönetimi, yemekli programda bir araya geldi. Ayşe Paslanmaz’ın ev sahipliğindeki toplantıya Anahtar Parti Nevşehir İl Başkanı Umut Ergül, Merkez İlçe Başkanı Kasım Kaynar, Kadın, Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Ayşegül Özpamuk ile il başkan yardımcıları Serkan Sağlamer ve Emre Koyuer katıldı.
Buluşmada Nevşehir’in geleceğine yönelik projeler, iş birliği imkânları ve kentin gelişim alanları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
PASLANMAZ: “ORTAK PAYDAMIZ NEVŞEHİR”
Nevşehir Dostlar Grubu Başkanı Ayşe Paslanmaz, farklı kesimlerin aynı masa etrafında bir araya gelmesini önemsediklerini belirtti. Paslanmaz, “Bir şehrin gerçek anlamda büyümesi ve güzelleşmesi; siyasetin, sivil toplumun, basının ve halkın aynı masa etrafında, ortak bir amaç uğruna samimiyetle konuşabilmesiyle mümkündür.” dedi.
Grubun dostluk ve memleket sevgisi temelinde buluştuğunu söyleyen Paslanmaz, “Ortak paydamız Nevşehir olduğu sürece, masamızda her zaman dostluk ve dayanışma başköşede olacaktır.” ifadelerini kullandı.
ERGÜL’DEN “ORTAK AKIL” VURGUSU
Anahtar Parti Nevşehir İl Başkanı Umut Ergül ise şehrin sorunlarının çözümünde sivil toplumla diyaloğun önemine dikkat çekti. Ergül, “İnanıyoruz ki Nevşehir'in sorunlarını çözmek, turizmden tarıma, sanayiden eğitime kadar potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak ancak ‘ortak akıl’ ile mümkündür.” diye konuştu.
Nevşehir için çalışmak isteyen herkesle görüşmeye hazır olduklarını belirten Ergül, “Sivil toplumun gücünü arkamıza değil, yanımıza alarak yürümek en büyük gayemizdir.” dedi.
AYŞE PASLANMAZ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Program sırasında Nevşehir Dostlar Grubu üyeleri, Ayşe Paslanmaz’ın doğum gününü sürpriz pasta ve hediyelerle kutladı. İl Başkanı Ergül de Paslanmaz’a çiçek ve plaket takdim etti.
Anahtar Parti yönetimi, yemeğe katılan grup üyelerine ise isimlerinin yazılı olduğu kalemler hediye etti.



Next




