NGC Başkanı Bayram Ekici, beraberinde NGC Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ile milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligder´i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan NGC Başkanı Ekici, Nevşehir´deki gazetecilerin görevinin şehri daha ileriye taşımak ve doğruyu-yanlışı dile getirmek olduğunu ifade ederek, zaman zaman milletvekillerinin eleştirilere maruz kalacağını söyledi.

Yapılan tüm çalışmaları halka doğru şekilde aktarmaya çalıştıklarını kaydeden Ekici, milletvekillerinin çalışmalarını da kamuoyuna doğru bir şekilde duyurmak için iletişimin güçlenmesi gerektiğini belirtti.

Ekici, “Nevşehir´deki haberleri ulusal basına ne kadar taşırsak şehrimizin reklamını o kadar fazla yapmış oluruz. Bunun için de milletvekilleri ve protokol üyelerinin basınla irtibatı daha sık ve güçlü olmalı. Hepimiz Nevşehir için çalışıyorsak şehrimizin geleceği için el ele vermemiz gerekiyor” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Tanrıver ve milletvekilleri de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basınla iletişimin güçlü olması gerektiği konusunda hem fikir olduklarını söylediler. Nevşehir´e hizmet noktasında çalışmaların hız kesmeden devam edeceğinin altını çizen Tanrıver ve vekiller, hizmetlerin kamuoyuna duyurulması konusunda basının desteğine her zaman ihtiyaç olduğunu belirttiler. Haber: Alpaslan Körükcü