MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik” temasıyla başlatılan ve 81 ili kapsayan toplantının dokuzuncusu Adana’da gerçekleştirildi.
Adana Adnan Menderes Spor Salonunda MHP’nin üst düzey katılım sağladığı “Terörsüz Türkiye için Millî Birlik ve Dayanışma Buluşmaları” toplantısına Adana, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Mersin, Nevşehir ve Niğde’den çok sayıda parti yöneticisi, belediye başkanı ve STK temsilcileri katıldı.
Nevşehir’den de toplantıya MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, MHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, partinin diğer teşkilat kademe yöneticileri ile MHP’li ilçe ve belediye başkanları katıldı.
MHP Grup Başkanvekili Kılıç, coşkuyla gerçekleştirilen toplantıda konuşma yaptı. Kılıç’ın konuşması salonda büyük yankı uyandırdı.
Toplantıya katılanlar içinde Nevşehir Muhtarlar Derneği adına Halit Yüncü ve Mustafa Aşıcı da yer aldı.
Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü, 1000 yıllık kardeşlik adına toplantıya katıldıklarını belirterek, “Terörsüz Türkiye için buradayız, Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü için buradayız.” dedi.