Programda konuşan Başkan Dr. Ferhat Korkmaz, 14 Mart Tıp Bayramı’nın hekimler için sadece bir kutlama günü olmadığını, aynı zamanda mesleğin değerini hatırlatan önemli bir tarih olduğunu belirterek sağlık çalışanlarının fedakârlıklarına dikkat çekti.
Korkmaz, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız, toplum sağlığı için gece gündüz büyük bir özveriyle görev yapmaktadır. Zor şartlar altında bile görevlerini en iyi şekilde yerine getiren meslektaşlarımızla aynı sofrada buluşmak bizim için çok kıymetli. 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle düzenlediğimiz bu iftar programı, hem dayanışmamızı güçlendirmek hem de ailelerimizle birlikte bir araya gelmek adına önemli bir fırsat oldu.”
Programa katılan hekimler ve sağlık çalışanları da organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür etkinliklerin meslektaşlar arasındaki iletişimi artırdığını ve birlik duygusunu pekiştirdiğini ifade etti.
Katılımcılar, yoğun çalışma temposu içinde bir araya gelmenin moral ve motivasyon açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
İftar programında hekimler, sağlık çalışanları ve aileleri uzun süre sohbet ederek mesleki konuların yanı sıra sağlık alanındaki güncel gelişmeler üzerine de görüş alışverişinde bulundu. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşma, katılımcılar arasında dayanışma duygusunu güçlendirdi.
Nevşehir Tabip Odası tarafından düzenlenen programın, sağlık camiası içinde birlik ve beraberliği artıran önemli etkinliklerden biri olduğu belirtilirken, benzer organizasyonların ilerleyen dönemlerde de devam edeceği ifade edildi.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen program, yapılan sohbetlerin ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.


Next




