Etkinlik kapsamında akşam saatlerinde Borsa Kavşağı’nda bir araya gelen vatandaşlar, bando takımı eşliğinde Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na kadar yürüdü. Yürüyüş boyunca marşlar söylenirken, şehir merkezinde renkli ve anlamlı görüntüler oluştu.
Fener alayına Nevşehir Valisi Hüseyin Kök, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Çelik, İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Hakan Keskin, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
TÜRK BAYRAKLARI VE MEŞALELERLE YÜRÜDÜLER
19 Mayıs ruhunun en güçlü şekilde hissedildiği etkinlikte vatandaşlar ellerinde taşıdıkları Türk bayraklarıyla yürüyüşe eşlik etti. Özellikle gençlerin yoğun katılım gösterdiği programda, marşlar ve sloganlarla bayram coşkusu sokaklara taşındı.
Bando takımının çaldığı marşlar eşliğinde ilerleyen kortej, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Yol boyunca yürüyüşü izleyen vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntü alırken, bazı vatandaşlar alkışlarla destek verdi.
NEVŞEHİR’DE BAYRAM HAVASI OLUŞTU
Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’nda sona eren yürüyüşte katılımcılar, 19 Mayıs’ın anlam ve önemine vurgu yaptı. Etkinlik boyunca şehir merkezinde adeta bayram havası yaşandı.
Nevşehir’de gerçekleştirilen fener alayı, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği anlamlı görüntülere sahne olurken, vatandaşlar organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.







Next




