Nevşehir’de çevreci ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Güzelyurt Mahallesi’ne kurulan elektrikli araç şarj istasyonu vatandaşların kullanımına sunuldu.
Yeni şarj istasyonu, Ürgüp Caddesi Milenyum Sitesi önünde, Migros’un karşısında hizmet vermeye başladı.
ELEKTRİKLİ ARAÇ KULLANICILARINA KOLAYLIK SAĞLAYACAK
Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü, istasyonun mahallenin gelişen ihtiyaçları doğrultusunda kurulduğunu belirtti.
Elektrikli araç kullanıcılarına kolaylık sağlamayı ve çevreci ulaşımı desteklemeyi amaçladıklarını ifade eden Muhtar Yüncü, şunları söyledi: “Belediye Başkanımız Rasim Arı’nın öncülüğünde Güzelyurt Mahallemizin gelişen ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda, elektrikli araç kullanıcılarına kolaylık sağlamak ve çevreci ulaşımı desteklemek amacıyla Ürgüp Caddesi Milenyum Sitesi önü, Migros karşısına elektrikli araç şarj istasyonu kurulmuş ve hizmete sunulmuştur.”
“ÇALIŞMALARIMIZA KARARLILIKLA DEVAM EDİYORUZ”
Daha modern, ulaşılabilir ve çevre dostu bir mahalle hedeflediklerini vurgulayan Yüncü, çalışmaların devam edeceğini kaydetti.
Yeni istasyonun Güzelyurt Mahallesi’ne ve elektrikli araç kullanan vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Yüncü, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile belediye ekibine teşekkür etti.
Şarj istasyonunun hizmete girmesiyle birlikte Güzelyurt Mahallesi’nde yaşayan veya Ürgüp Caddesi güzergâhını kullanan elektrikli araç sahipleri araçlarını daha kolay şarj edebilecek.


Next




