Nevşehir’de bugün çeşitli altyapı çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri gerçekleştirilecek.
Açıklanan programa göre Derinkuyu, Kozaklı ve Göreme’deki bazı mahalle ve caddelerde elektrikler belirli saatler arasında kesilecek.
Günün en uzun kesintisi Derinkuyu ilçesinde yaşanacak. Baş Mahallesi Atatürk Caddesi’nde elektriklerin 09.30’dan 17.30’a kadar 8 saat kesik kalması planlanıyor.
DERİNKUYU’DA 8 SAATLİK KESİNTİ
Derinkuyu ilçesi Baş Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yeni tesis yapılması nedeniyle planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Kesinti 09.30’da başlayacak ve 17.30’da sona erecek.
Bölgede elektriklerin yaklaşık 8 saat boyunca verilememesi öngörülüyor.
KOZAKLI’DA İKİ AYRI KESİNTİ
Kozaklı ilçesinde kapsamlı bakım çalışmaları nedeniyle iki farklı bölgede enerji kesintisi gerçekleştirilecek.
Buruncuk Mahallesi Kanlıca Caddesi’nde elektrikler 09.30-17.00 saatleri arasında kesilecek. Bu bölgedeki kesintinin yaklaşık 7 saat 30 dakika sürmesi bekleniyor.
Hamamorta Mahallesi Kanlıca Caddesi’nde ise kesinti 10.00-11.30 saatleri arasında uygulanacak.
Her iki kesintinin nedeni de kapsamlı bakım çalışması olarak açıklandı.
GÖREME’DE ADNAN KAHVECİ CADDESİ DİKKAT
Nevşehir’in turizm merkezi Göreme beldesinde de bugün planlı elektrik kesintisi yapılacak.
Aydınlı-Orta Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi’nde bakım çalışması nedeniyle elektrikler 10.00 ile 13.00 saatleri arasında kesilecek.
Bölgedeki kesintinin yaklaşık 3 saat sürmesi planlanıyor.
Next




